Vinternatt

Vinternatt

Vinternatt | Kalmar Ishall | 3 december
Hov1 / Norlie & KKV / Myra Granberg / Alex Järvi / De Vet Du / Felicia Takman
BOKA BILJETT

Vinterns stora fest! 3 december firar vi Vinternatt i Kalmar. Tillsammans med några av landets största artister fyller vi Kalmar Ishall med hits, pepp och totalfest.

Hov1, Norlie & KKV, Myra Granberg, Alex Järvi, De Vet Du, Felicia Takman – var för sig tillhör de den nya artisteliten. Tillsammans utgör de den ultimata festen.

På golvet: 13 år | I baren: 18 år | Premium & VIP-område: 21 år

HOV1
Med en halv miljard streams och fler musikpriser än de kan bära är Hov1 en av lan-dets absolut största.

NORLIE & KKV
På tio år har Norlie & KKV gått från totalt genombrott till att bli ännu större. I några av de största hitsen i modern tid blandas personliga texter med starka refränger och duon har vunnit otaliga musikpriser.

MYRA GRANBERG
Uttråkad i sommarvärmen 2018 skrev Myra Granberg singeln ”Tills mitt hjärta går under” som en kärlekshymn till hennes lillasyster. Tre år senare är hon en av landets största artister.

ALEX JÄRVI
Med låtar som ”100 år”, ”Tack för allt vi va” och ”Dina skor” har Alex sammanlagt över 25 miljoner streams och med ”Ruta ett” fortsatte han muta in sig som en av landets hetaste nya artister.

DE VET DU
Förutom allt annat – till exempel dubbel-platina, platina och guld-skivor – är det här ett av Sveriges bästa liveband. Humorgruppen slog igenom 2010 och har sedan dess gjort hits som träffsäkert driver med nutiden.

FELICIA TAKMAN
Lekfulla iakttagelser och efterfestromantik. Felicia Takman är personlig pop på svenska där texterna får ta plats. Under sommaren har du garanterat sjungit med i ”Dunka Dumma Hjärta Dunka” eller någon av hennes andra singlar, som hörts över-allt. Aktuell med debutalbumet ”Alla gör slut”.

Om biljettköp till Vinternatt:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.