CATERING

Vi erbjuder catering till fest, bröllop och evenemang

För oss är catering en konstform som vi är riktigt bra på. Utmaningen är att sätta rätt koncept för rätt tillfälle, något vi kallar för kreativ catering. Det kan vara alltifrån lanttema på ett bröllop i en lada utan kök till att vi hjälper ditt företag att synas extra mycket på en mässa genom att bjuda dina besökare på gott käk. Vi erbjuder helhetslösningar med personal, kockar, porslin, bar och möbler.

Vi ska gifta oss! Hur gör vi nu?

Först och främst – stort grattis! Ni har verkligen något magiskt att se fram emot. Vi hjälper er gärna med maten till er bröllopsfest, alltifrån enstaka tillbehör till hela baletten.

  1. Börja med att höra av er till oss på mailen: hej@kallskanken.nu. Där inleder vi en kontakt och disukterar eventuellt datum, lokal och antal.
  2.  Vi vill därefter gärna träffa er och presentera oss och hur vi jobbar. Här bollar vi ideér och menyer och ni får ta del av våra erfarenheter och tips.
  3.  Efter mötet får ni en offert så ni har koll på vad det kommer att kosta. Offerten är alltid specad så att ni kan ta bort och lägga till. Allt för att det ska bli så bra som möjigt för er!
  4.  När det börjar närma sig så gör vi en sista avstäming, antingen hos oss eller via mail/telefon. Specialkost, exakt antal, tider etc.
  5.  Efter festen gör vi en avstämning och ni får en faktura med 10 dagars förfallodatum.