Grillunch för gymnasiet - skolmatsal i trädgården

Grillunch (take away) för gymnasiet - skolmatsal i trädgården(5/6 sista dagen för grill innan sommarlov men vi erbjuder sallad vecka 24 ut!)

Ta med dig din legitimation och registrera dig i formuläret nedan! (leg, skol-id, pass, körkort funkar)

Hej alla Kalmarsunds gymnasister!
Som ni kanske hört så bjuder kommunen er på take away-lunch från och med måndag och en tid framöver. Japp, du hörde rätt, gratis! Det gör man dels för att ni ska få i er redig mat när ni pluggar där hemma, men också för att vi restauranger ska få lite mer att göra nu när vi har det lite tufft i dessa sega Corona-tider. Superbra idé tycker vi på Kallskänken, en win-win för alla!

Men samtidigt måste vi tänka på att vara extra noggranna och minska smittspridningen. Så därför flyttar vi ut köket och kockarna till vår mysiga trädgård där vi kommer att grilla, hela veckan! Antingen sitter man i trädgården och käkar eller så tar man med sig maten på takeaway. En skolmatsal, utomhus med frisk luft och vällagad mat! Mycket Gutt helt enkelt! Idag kör vi en god köttgryta som vi serverar med potatis och syrad grädde, men vi serverar även nygrillad hamburgare på svenskt högrev eller kan man välja någon av våra fräscha sallader från delin!
(alternativt vår helvegetariska burgare)

Lunchen serveras mellan 11:00 till 14:00.
Det enda du ska tänka på är att ta med dig dit skol-id och registrera dig i formuläret nedan!
Det är underlaget för att vi ska få betalt från kommunen.

Varmt välkommen, vi syns i Kallskänkens trädgård – Esplanaden 33 Kalmar.